Schoolleven

Middagactiviteiten

Als je op school blijft eten, kan je in de refter of in de Plaza je boterhammen opeten en een koude of warme drank kopen.

Op de speelplaats kan je rondwandelen of gezellig een babbeltje doen op één van de banken. Je kan ook basketbal of voetbal spelen op het sportveld. Of misschien doe je wel graag mee aan één van de geleide sportactiviteiten waarvoor je kan inschrijven?

Je kan tijdens elke middagpauze ook terecht in onze schoolbib om tijdschriften in te kijken, een boek te ontlenen of iets te lezen.

Het openleercentrum is er voor leerlingen van de derde graad die in stilte willen werken voor school, al dan niet met een computer. Leerlingen die nood hebben aan rust en stilte kunnen terecht in het stiltelokaal. Wil je nog even je lessen overzien of wil je nog bijwerken na een afwezigheid, dan kan je dit doen in één van de studielokalen.

Misschien heb je wel artistieke ambities? Waag dan je kans in onze popgroep. Gitaar leren spelen is ook een optie. Of ga je liever creatief aan de slag? Ook dat kan!

Je kan ook kiezen voor schaken of voor een gezelschapsspel.

Wil je graag de basisoefeningen van mindfulness leren? We organiseren sessies per graad.

Onze leerlingen met groene vingers kunnen terecht in de mooie schooltuin naast de school. Je bent welkom om onze tuin mee vorm te geven.