Inschrijvingen

Inschrijvingen voor dit schooljaar

Heel wat klassen zijn volzet. Wilt u uw zoon of dochter toch nog inschrijven in onze school, dan kan u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te weten komen of er nog een vrije plaats is in de gekozen richting.

 
 

Infodag en infoavond

Infodag op zaterdag 2 maart 2024 voor toekomstige leerlingen van het eerste jaar en hun ouders

Op 2 maart bent u van harte welkom om samen met uw zoon of dochter onze school te verkennen.
 
Op dat moment stellen we onze school aan u voor en lichten onze werking toe. U krijgt eerst een korte presentatie. Aansluitend bieden we u een geleide wandeling aan op maat. In de vaklokalen kunnen toekomstige leerlingen kennismaken met keuzevakken en vakken specifiek voor de studierichting waarvoor ze interesse hebben. Daarnaast krijgt u de kans om in gesprek te gaan met ons team. Deze infodag is bestemd voor alle toekomstige leerlingen van het eerste jaar en hun ouders.
 
Vanaf 1 februari kan u zich via deze website inschrijven voor een bezoek aan onze school op 2 maart.
 

Infoavond op dinsdag 30 april 2024 voor toekomstige leerlingen van het tweede tot het zevende  jaar en hun ouders

We bieden die avond toekomstige leerlingen en hun ouders info op maat aan over onze studierichtingen in de hogere jaren. U kan vanaf 1 maart via een link op deze website een afspraak maken.  

 
 

Inschrijvingen voor volgend schooljaar

Inschrijvingen 1A en 1B op woensdag 22 mei

Als je via het aanmeldsysteem een plaats krijgt op onze school, zullen wij je zelf contacteren. De inschrijvingen vinden plaats op woensdag 22 mei 2024  tussen 13 u. en 20.30 u. We bezorgen je via mail een digitale link waarmee je een afspraak kan maken.  

 

Inschrijvingen voor de hogere jaren

Als je je wil inschrijven voor een tweede of een hoger jaar kunnen we je naam en contactgegevens noteren tijdens het infomoment van 30 april. 

We kunnen immers nog geen leerlingen effectief inschrijven voor volgend schooljaar. Onze huidige leerlingen geven ons ten laatste op 2 juli hun definitieve keuze voor het schooljaar 2024-2025 door. We kennen vanaf dan pas het aantal vrije plaatsen. We laten je op dat moment weten of er al dan niet vrije plaatsen zijn in het door jou gekozen jaar en de door jou gekozen richting. De effectieve inschrijvingen voor de hogere jaren vinden plaats op 3 en 4 juli.