Info en inschrijvingen

Infodag voor toekomstige leerlingen en hun ouders op 16 maart

U bent van harte welkom om 9 u, 10 u., 11 u., 13 u. of 14 u. We starten op die momenten met een korte voorstelling van onze school. Voor toekomstige eerstejaars en hun ouders lichten we ook de vernieuwde eerste graad toe.

Aansluitend nemen we u, op basis van uw interesse, graag mee voor een geleide wandeling door onze school. U kan dan de SJI-sfeer ervaren en kennismaken met de specifieke vakken van onze studierichtingen.

De wandeling eindigt op een infomarkt. Daar stellen we onze EARS-werking, de middagactiviteiten en een aantal belangrijke projecten en uitstappen voor. U kan er ook de resultaten van onze oud-leerlingen bekijken. En als u nog vragen hebt, zullen onze leerkrachten en onze leerzorgcoördinator die graag beantwoorden.

Inschrijvingen

Onze inschrijvingen voor het 1ste jaar vinden plaats op zaterdagvoormiddag 23 maart. We schrijven in vanaf 9 u. in volgorde van aanmelding.

In 1A zullen we maximum 168 leerlingen inschrijven. In 1B hebben we plaats voor 24 leerlingen. Een aantal van deze plaatsen zullen gaan naar broers en zussen van onze leerlingen, die genieten van een voorrangsregeling.

We vragen om zeker een eID of Kids-ID van uw kind mee te brengen.

Leerlingen die zich willen inschrijven voor het tweede tot en met het zevende jaar zijn welkom op het aanmeldingsmoment op maandagavond 27 mei. Hiervoor kan u telefonisch een afspraak maken.

Inschrijvingen voorrangsgroepen

Broers en zussen van leerlingen krijgen voorrang als ze zich willen inschrijven in een eerste jaar. Daarom organiseren we voor hen inschrijvingsmomenten tijdens de laatste week van februari. 
De voorrangsregeling geldt alleen voor het eerste jaar en slechts tot 1 maart. Ze is van toepassing voor kinderen met minstens één gemeenschappelijke ouder of voor kinderen die onder hetzelfde dak wonen.

Wil u graag gebruik maken van deze voorrangsregeling? Dan kan u vanaf 7 januari telefonisch een afspraak maken op het nummer 03 321 53 51.

Info en inschrijvingen

Leer onze school kennen tijdens onze infodag op 16 maart.

Lees meer...

Agenda

Paasvakantie
06.04.2019 - 21.04.2019
Pasen
21.04.2019
Orde 1K
21.04.2019
Vrije dag
22.04.2019
Paasmaandag
22.04.2019

Klik hier om de volledige agenda te bekijken.

Het SJI-filmpje

gemaakt door oud-leerling Jeroen Broeckx is te bekijken via deze link

SJI op Flickr

Foto's van onze activiteiten zijn te bewonderen op Flickr!

Bekijk ze hier...

Hoofdschool

Sint-Jozefsinstituut
Lucien Hendrickxlei 2B
2150 Borsbeek

03 321 53 51

Web

www.sji-borsbeek.be
info@sji-borsbeek.be

Kaart

Go to top