Het SJI verkoopt cava, wijn en lotuskoekjes!

Geachte heer, mevrouw
Beste leerling

Zoals jullie weten, kan een school altijd wel een extra centje gebruiken om zowel haar accommodatie als haar pedagogisch project volledig uit te bouwen. Vorig jaar hebben we met de opbrengst van deze actie geïnvesteerd in de leesacties op school en in de inrichting van onze bib.

Ook dit jaar verkopen we met het oog op de komende feestdagen opnieuw allerlei lekkers, o.a. een assortiment koekjes van Lotus (€ 8). Daarnaast bieden we twee cava’s aan voor € 9 per fles en een alcoholvrije cava voor € 8. Drie lekkere wijnen (€ 7 per fles) ronden het aanbod af.

Pakket Lotuskoekjes

De Lotuskoekjes zijn van uitstekende kwaliteit, worden bereid met de beste grondstoffen en zijn zorgvuldig individueel verpakt zoals je mag verwachten van dit topproduct. Elk koekenpakket bevat 2 Mini-madeleines,  2 Madeleines met chocolade, 2 mini-frangipanes, 2 Zebrakoeken, 2 x Dinosaurus mini’s granen, 2 mini-Suzywafels, 2 Suzyvanillewafels, 2 porties speculoospasta van 20 g , 2 tartélices framboos en 1 pakje speculoos van 125 g.   

Cava Trankilo 'Reserva’

De Trankilo Reserva heeft een heerlijk verfrissende smaak! Hij mag ‘Reserva’ op het etiket zetten doordat hij 18 maanden op zijn droesem heeft gelegen (bij gewone Cava is dit maar 9 maanden) waardoor hij meer volheid, karakter en intensiteit heeft gekregen. 

Cava Rosé Eteri

De Cava Rosé Eteri Rosado is het resultaat van een selectie van twee druifsoorten: 60 % Garnacha en 40 % Monastrell. Deze lichtroze cava is fruitig met de aroma’s van gerijpte rode vruchten. Ideale begeleider bij o.a. rijst- en visgerechten, lichtzoete desserts en op zichzelf heerlijk als aperitief.

Alcoholvrije Cava Carl Jung Mousseux

Deze alcoholvrije mousserende wijn is gemaakt van de Airén-, Riesling- en Rivanerdruif. Deze frisse mousserende wijn met langdurige fijne bubbels is heerlijk te combineren met zomerse gerechten en kan u ook als aperitief drinken.

Buitengewoon Shiraz grenache Viognier “the trilogy”

Diep robijnrode wijn met aroma's van zwarte kersen, bramen en Provençaalse kruiden als tijm en rozemarijn. In de mond mooie zuren en een lichte rokerige toets. Een smaakvolle wijn met middellange afdronk. 

Buitengewoon Chenin Blanc “white blossom”

Deze witte wijn van de Western Cape heeft aroma's van kruisbes, groene appel en lichtjes witte perzik. In de mond komen deze vruchten terug, aangevuld met mineraliteit en frisse zuurtjes. Past ook als aperitief.

Buitengewoon Cinsault merlot “wild rose”

De roséwijn van dit wijnhuis is zacht van smaak, mild en heerlijk fruitig met hints van rode bessen en aardbeien. Een verfrissend wijntje met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal als aperitief, maar ook een perfect party- of terraswijntje!

 

Beste leerling, je zal binnenkort een verkoopboekje krijgen met 5 strookjes. De linkerhelft van elk strookje houd je bij in het boekje, de rechterkant geef je aan de persoon aan wie je iets verkocht hebt. De koper betaalt meteen bij de bestelling.

Je mag deze strookjes in de daarvoor voorziene brievenbus aan het secretariaat steken. Je stopt ze in een gesloten envelop met daarin de linkerkant van het verkoopstrookje + het gepaste geld. Vermeld je naam en klas op de envelop. Je kan telkens meteen ook een nieuw verkoopboekje krijgen.

We rekenen op jullie enthousiaste inzet om deze actie te doen slagen. De best verkopende klas per graad trakteren we op een dessertenbuffet!

Bestellen is ook mogelijk via het digitale bestelformulier dat je  hier kan terugvinden.

We verwachten alle bestellingen t.l. op 19 november. De bestelde cava, wijn en koekjes kan je afhalen tijdens het oudercontact op 23 december via een drive-insysteem op de speelplaats of ev. na afspraak.


Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Lieve Blommaerts, directeur 
en het volledige SJI-team

 

FlaSJI: de nieuwsbrief

Hier kan je je inschrijven zodat je elke maand onze nieuwsbrief per email ontvangt.

En hier vind je de FlaSJI van oktober.

SJI op Flickr

Foto's van onze activiteiten zijn te bewonderen op Flickr!

Bekijk ze hier...

Hoofdschool

Sint-Jozefsinstituut
Lucien Hendrickxlei 2B
2150 Borsbeek

03 321 53 51

Web

www.sji-borsbeek.be
info@sji-borsbeek.be

Kaart

Go to top