Studiebegeleiding

Leren leren

Tijdens de lessen Leren leren wordt gewerkt rond orde, noteren, studiehouding, studieplanning, leermethoden, examenvoorbereiding, ...

Inhaallessen

Heb je moeilijkheden met een leerstofonderdeel, dan kan je steeds aan je vakleerkracht uitleg vragen. Voor de hoofdvakken organiseren we tijdens de middagpauze inhaallessen. Een overzicht van de inhaallessen vind je op deze website.

Huiswerkbegeleiding

Leerlingen van de eerste graad kunnen zich inschrijven voor een sessie huiswerkbegeleiding. Tijdens deze lessen studeren de leerlingen onder het toeziend oog van een leerkracht. Taken en opdrachten en het leren leren worden hier opgevolgd. Leerlingen kunnen tijdens de huiswerkbegeleiding gebruik maken van de schoolcomputers.

Individuele studiebegeleiding

De leerzorgcoördinator zorgt voor studiebegeleiding voor jongeren die nood hebben aan extra ondersteuning. Deze begeleiding is individueel. De nadruk ligt op studiemethodiek, motivatie en verantwoordelijkheidszin.
Voor informatie wend je je tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

FlaSJI: de nieuwsbrief

Hier kan je je inschrijven zodat je elke maand onze nieuwsbrief per email ontvangt.

En hier vind je de FlaSJI van juni.

SJI op Flickr

Foto's van onze activiteiten zijn te bewonderen op Flickr!

Bekijk ze hier...

Hoofdschool

Sint-Jozefsinstituut
Lucien Hendrickxlei 2B
2150 Borsbeek

03 321 53 51

Web

www.sji-borsbeek.be
info@sji-borsbeek.be

Kaart

Go to top